Мандрівник подолав тисячу вісімсот сорок вісім км на парусній яхті він плив 12 годин з швидкістю 37 км / год, а решту шляху він проробив на поїзді зі швидкістю 78 км / год СКІЛЬКИ

Мандрівник подолав тисячу вісімсот сорок вісім км на парусній яхті він плив 12 годин з швидкістю 37 км / год, а решту шляху він проробив на поїзді зі швидкістю 78 км / год СКІЛЬКИ

  • 37 * 12 = 444км проїхав на яхте1848-444 = 1404 проїхав на поезде1404: 78 = 18 часовОтвет. 18 годин
  • Найдм скільки він плив на яхті (шлях)
    12 * 37 = 444км
    тепер найдм шлях поїзда
    1848-444 = 1404км
    тепер знаходимо час:
    1404/78 = 18часов
    _________________________________
    відповідь: 18 годин!