Перший пішохід рухався зі швидкістю 6 км на годину другий 4 км на годину На скільки кілометрів більше пройшов за 3 години перший пішохід, ніж

Перший пішохід рухався зі швидкістю 6 км на годину другий 4 км на годину На скільки кілометрів більше пройшов за 3 години перший пішохід, ніж

  • 1 пішохід пройшов: 6 * 3 = 18 км
    2 пішохід пройшов: 4 * 3 = 12 км
    18 - 12 = 6 км на 6 км більше пройшов перший пішохід, ніж другий
  • 6 * 3 = 18 км пройшов перший пішохід
    4 * 3 = 12 км пройшов другий пішохід
    18-12 = 6 км різниця
    Відповідь: на 6 км перший пішохід пройшов більше, ніж другий